Column

Een terugblik, een bijzondere gebeurtenis, een apart verhaal...? Als zoiets van toepassing is, dan kan je dat hier terugvinden.


Website up-to-date - vrijdag 1 augustus 2014


De website van Dit is Voetbal! blijft in ontwikkeling om alle lezers en volgers zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. De bezoekers aantallen stegen de afgelopen periode naar record hoogte!


De website www.ditis-voetbal.nl blijft zich professionaliseren. Toen op 23 februari van dit jaar, de site twee jaar bestond kwam er nieuw logo. Het logo werd ontwikkeld in samenwerking met Shake 9 Design. Het jonge bedrijfje kreeg meteen een plekje op de sympathisanten lijst op de site. Vorige maand kwam er een twitterfusie en werden de verschillende bestaande accounts samengevoegd tot één overkoepelende

Op Facebook gaan we richting de 200 volgers. Dat kwam vooral door de acties rondom de jaarwisseling bij de steun van de Goede Doelen. Zowel Stichting Hartekind als het Bobby Coenraad Memorial Toernooi werden in 2014 gesteund door Dit is Voetbal! Allemaal voor meer (naams-)bekendheid rondom. 

Die bekendheid leverde de website meer bezoekers op. Als we kijken naar de laatste 6 maanden is het aantal bezoekers gemiddeld met 500 bezoeken gestegen ten opzichte van de 6 maanden daarvoor. In Juni en Juli kwamen er op meer dan 80% van het aantal dagen meer dan 100 bezoekers per dag. Een unicum. Juli 2014 kwam daarmee in de top 3 van meeste bezoekers per maand en dat dus midden in de zomerstop. Overigens kwam dat natuurlijk door de WK column die meer dan 120 keer bekeken/gelezen is. 

De laatste tijd is er weer hard gewerkt aan de site. De homepage is aangepakt en zal in principe zo min mogelijk van samenstelling worden gewijzigd. Het Groen (van Schiebroek'94) en het Blauw (van Neptunus-Schiebroek) zijn nog meer onderscheiden en heeft een mooie combinatie opgeleverd. Het (linker)'menu' is omgedraaid, de jaartallen zijn in omgekeerde volgorde gezet en de 'bijzondere' pagina's zijn er nu boven geplaatst i.p.v. eronder. De bereikbaarheid van het recente nieuws wordt hiermee hopelijk verhoogd. Het laatste nieuws zal vanaf heden niet meer op de Homepage te vinden zijn. De pagina 'nieuws' bestond al, maar is nu vervangen door: "Het Laatste Nieuws". Op die pagina zal voortaan alles terug te vinden zijn n.a.v. de laatste publicaties. Binnenkort zal ook de pagina "In de media" verder worden aangevuld met ontbrekende stukken. Nog niet zo lang geleden is ook de pagina "Nederlands elftal" toegevoegd, voor alle wedstrijd tripjes naar onze landelijk trots ;). 

De webmaster heeft nog meer ideeën klaarliggen. Die worden aan haalbaarheid getest op de achtergrond en daar wordt nu nog niet verder over geïnformeerd. Ideeën voor de site van lezers en volgers zijn natuurlijk altijd welkom, mail de webmaster

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 8 + 8 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >