Verslag van een trotse vader

Wedstrijd A.V.S. F2 - H.O.V. F3   d.d. 13 februari 1997.

Eindelijk wonnen onze kleintjes hun eerste wedstrijd.
Omdat zij voor de winterstop te hoog ingedeeld waren, moesten zij telkens grote nederlagen slikken, wat niet echt motiverend was voor de spelers en trainer. Gelukkig na de winterstop een lagere indeling tegen gelijke kwaliteit. En zie, verleden week lukte het trainer Wilko Poulie en zijn spelers net niet, maar vandaag smaakte het zoet naar overwinning nog meer dat wij met 7 tegen 9 speelde.

Wedstrijd:
Na tien minuten namen wij een voorsprong door Vincent onze kleine mannetjes hadden moeite met de voorsprong vast te houden ook omdat er teveel wind stond, maar door 2 mooie reddingen van onze keeper Jeremy bleef het 0-1. Na de rust scoorden A.V.S. de gelijkmaker onze jongens die wel wat gewend waren aan tegendoelpunten gingen met veel moed verder, Robert had zoals gewoonlijk rode wangen als teken dat hij weer tot het uiterste ging. Radjief en Jason kwamen net niet tot scoren, tot eindelijk Zajen 2 minuten voor tijd de winnende treffer maakte. Het gevolg waren juichende moeders en vaders. Na afloop gaf de trainer limonade en een vader gaf chips.

Jongens, Leider en Trainer ga zo door, het was een hele mooie morgen.