Doelpuntrijk gelijkspel in oefenwedstrijd bij Delft

Zaterdag 25 augustus 2007
Oefenwedstrijd
Tegenstander: Delft C2

Afgelopen zaterdag heeft de C1 van Schiebroek'94 z'n eerste wedstrijd gespeeld van het seizoen 2007-2008. Het betrof hier een oefenwedstrijd bij Delft. De uitslag werd 4-4.

Het was even wennen: Een nieuw seizoen, een nieuwe samenstelling en voor vele een weerzien met hun oude trainer.
Dat zagen we terug in het eerste gedeelte van de eerste helft, C1 kwam vrij rap op een 2-0 achterstand, maar daarna herstelde het team zich en dankzij spits Arthur werd de achterstand nog voor rust omgebogen naar 2-2 (waaronder een strafschop).

In de tweede helft, na enkele omzettingen, nam Schiebroek het initiatief en moest Delft even passen. Arthur zorgde op dat moment voor de verdiende 3-2 voorsprong. Hierna werd het team van Delft langs de lijn voortdurend aangemoedigd en dat leverde een 3-4 achterstand op voor Schiebroek. In de slotfase ging de wedstrijd weer gelijk op en maakte Freek de verdiende gelijkmaker. Het was een leuke vriendschappelijke wedstrijd. Complimenten aan het team, want Delft speelde met zes spelers van C1.

Wedstrijdgegevens:
Opstelling eerste helft: Keeper: Warmerdam; Verdedigers: Steenstra, Hertstein (c), Suurbach, vd Velde (Richardson); Middenvelders: v.Grieken, v.Dam, vdr Woerd; Aanvallers: Azaaj (v.Leersum), Geronimo, Spit (v.Kan).

Opstelling tweede helft: Keeper; Warmerdam; Verdedigers: Richardson (v.Leersum), Hertstein (c)(Vermeulen), Suurbach (Steenstra), vdr Woerd (Suurbach); Middenvelders: v.'t Land, v.Dam (v.Grieken), vd Velde; Aanvallers: v.Kan, Geronimo (Spit), Azaaj.