Lekker op dreef tegen JHR

Zaterdag 3 november 2007
5e competitie wedstrijd
Tegenstander: JHR C2

Drie weken geleden werd de laatste competitie wedstrijd gespeeld en daarvan had de C1 nog iets recht te zetten. Het team moest laten zien dat ze het wel degelijk kunnen.

Scheidsrechter John Hertstein begon de wedstrijd om 10.30uur, er waren wat grote gasten bij JHR erbij, maar we lieten ons daardoor niet imponeren. Sterker nog na de eerste de beste corner, door Arthur genomen, kon de vrijstaande Oemar de 1-0 maken.

Hierna werd het voetbalspelletje gespeeld zoals het hoort, er werd lekker getikt en de bal ging goed rond door de ploeg. Geen tegenstander kwam er aan te pas. Yanos maakte met een schot vanaf de rand van de zestienmeter de 2-0, dat had hij goed gezien!!

Na mooie aanvallen maakten Oemar en Yanos de 3-0 en 4-0. Na een voorzet van Simon kon Yanos ook de 5-0 maken. Het arme JHR had niets in te brengen en kwam niet verder dan een paar spelden prikjes. Elmar is nooit in de problemen geweest.

Voor de rust konden Faybian, na een uitstekende individuele actie door het midden, en Yanos de 6-0 en 7-0 maken.

In de rust waren er natuurlijk weinig opmerkingen, alleen dan dat we wel moesten blijven tikken. Faybian deed de tweede helft niet meer mee, maar speelde bij B2 dat te weinig spelers had.

Ook na de rust had JHR weinig in te brengen, maar ook wij konden niet veel uithalen omdat we te weinig samen deden. Alleen Arthur maakte nog, na een 100% buitenspel geval, de 8-0. Zowel de grens- als scheidsrechter hadden dit niet opgemerkt en kon hij dus vrij scoren. Toen eindelijk het spelletje weer werd opgepakt, maakten Oemar en Sonny de 9-0 en 10-0.

Na een uitstekende actie van Arthur kon Oemar met een afstandsschot de 11-0 maken en na een van Bente opgestarte aanval, kon Arthur via Sonny de 12-0 binnen tikken.

Eindelijk de 0 en weer een ruime overwinning!! Maar volgende week spelen we tegen TOGR, een ploeg die na vandaag één plaats onder ons staat, maar nog niet heeft verloren. We zullen er dus volgende week wel écht weer tegenaan moeten.

Man of the match: Yanos Vermeulen. Vandaag werd, vooral in de eerste helft, een uitstekende onvoorwaardelijke inzet beloond met 4 doelpunten!

Bij onze mach of the match hoort ook de quote van de dag: "ik kan niet meer dan de andere, maar ik wil meer dan de andere".

Opstelling eerste helft: Van de Ree; Steenstra, Pistoor, Van Kan, Van Deelen; Koeleman (Suurbach), Hertstein, Van ’t Land, Van der Woerd (Van de Velde); Geronimo (Van Dam), Vermeulen.

Opstelling tweede helft: Van de Ree; Steenstra, Van Kan, Suurbach, Van Deelen (Van der Woerd); Koeleman, Van Dam, Van ’t Land, Van de Velde; Geronimo, Vermeulen (Pistoor).