Eerste en tweede bij de zaaltoernooien van DSVP

Woensdag 2 januari en Vrijdag 4 januari 2008
Zaaltoernooien
Tegenstanders: DSVP en VVOR
 

Het jaar 2008 begon voor C1 met twee zaaltoernooien bij DSVP. Op zowel woensdag 2 januari als vrijdag 4 januari nam de C1 met twee teams deel met VVOR en DSVP als tegenstanders.

Het team werd in tweeën gesplitst, maar soms werd er toch als eenheid gestreden. Ook Arthur bracht een bezoekje aan de zaaltoernooien, waardoor het team bijna compleet was. Omdat Elmar zich voor het eerste toernooi had afgemeld, werd Dimitri uit B2 gevraagd als stand-in en keepte Faybian bij het andere team.

Op woensdag won ons ‘B team’ het toernooi onder leiding van Tim en werd het ‘A team’ tweede. Twee taarten waren het gevolg! Vooral het onderlinge treffen was een leuke wedstrijd, jammer dat het ‘A team’ niet meer langszij kon komen. Hier de statistieken:

VVOR – Schiebroek’94 A   0 – 2   Quincy en Lucas

DSVP B – Schiebroek’94 B   1 – 2   Simon en Sonny

Schiebroek’94 A – DSVP A   0 – 0

Schiebroek’94 B – Schiebroek’94 A   2 – 1   Sonny (2x) en Lucas

VVOR – Schiebroek’94 B   1 – 2   Yanos en Simon

Schiebroek’94 A – DSVP B   1 – 0   Roland

DSVP A – Schiebroek’94 B   1 – 2   Sonny (2x)

Op vrijdag begonnen we weer van vooraf aan en moest er gestreden worden tegen iets sterkere tegenstanders. Weer was de groep in tweeën gesplitst en werd één team gecoacht door Tim. Met een iets aangepaste samenstelling viel deze keer alleen het ‘A team’ in de prijzen. Elmar was weer van de partij en ook Dimitri was er omdat Faybian (overigens terecht) graag ook wilde spelen.

Ook op het vrijdag toernooi was de onderlinge strijd een leuk treffen. Onder het toeziend oog van een leger aan ouders én Arthur werd het deze keer 1-1. Bij het ‘A team’ leek de fut eruit of dachten ze er al te zijn? Hier de statistieken:

Schiebroek’94 A – DSVP B   3 – 0   Faybian (2x) en Yanos

DSVP A – Schiebroek’94 B   0 – 1   Daniël

VVOR – Schiebroek’94 A   2 – 2   Yanos en Sonny

DSVP B – Schiebroek’94 B   4 – 1   Simon

Schiebroek’94 A – DSVP A   0 – 1

Schiebroek’94 B – Schiebroek’94 A   1 – 1   Faybian en Simon

VVOR – Schiebroek’94 B   3 – 1   e.d.

Na afloop werd er wat gedronken en gegeten in de kantine met als toetje een lekkere slagroom taart van DSVP voor de tweede plaats. Het jaar 2008 is goed begonnen! We gaan ons nu opmaken voor de competitie wedstrijden bij VFC en Overmaas.

Quote: Als je altijd alles zou winnen en dit ook zou weten van jezelf, dan hoefde je niet meer te spelen.