Pijnlijk onderuit op eigen veld

Zaterdag 8 maart 2008
13e competitie wedstrijd
Tegenstander: Spartaan''20 C4

Na de nederlaag bij VFC vorige week, werd vandaag opnieuw een nederlaag geleden.

Nadat we uit al hadden verloren van Spartaan’20, wilden we in deze return toch de punten wel in eigen huis houden. Maar niets bleek minder waar…

In de eerste helft ging de strijd redelijk gelijk op, maar werden er aan beide kanten weinig echte kansen gecreëerd. De enige opleving werd veroorzaakt door Nordin, die met een mislukte voorzet, de kruising trof. Uiteindelijk kwam Spartaan op 0-1 voor de rust.

De rust brak aan en voor de eerste maal dit seizoen kreeg ik de boel niet meer op scherp, wat ook was terug te zien in de tweede helft. We begonnen weliswaar redelijk, maar op het moment dat het even tegen zat gingen de kopjes weer naar beneden en werden weer de gewone basistaken verslonsd.

Spartaan maakte goed gebruik van de geboden ruimte en liep uit naar 0-5. Tot overmaat van ramp eindigden we de wedstrijd ook nog met 9 man, na blessures van Freek, Simon en Wessel en de zieke Bente die niet kon spelen. Nadat we dus twee weken geleden als koploper het duel met Overmaas in gingen, hebben we nu na twee nederlagen 4 punten achterstand op TOGR en Overmaas. Is alles dan voor niets geweest dit seizoen?

Quote van de dag: "Alleen het achtste wereldwonder kan ons nu nog redden".

Opstelling eerste helft: Van de Ree; Steenstra, Pistoor, Van Kan, Van Deelen; Suurbach, Van ‘t Land, Van der Woerd; Azaaj, Hertstein, Van Dam.

Opstelling tweede helft: Van de Ree; Steenstra (-), Pistoor, Van Kan, Van Deelen; Suurbach, Van ‘t Land (Koeleman / -), Van der Woerd, Azaaj, Hertstein, Van Dam.