Minimale overwinning: toch goed voor het moraal!

Zaterdag 30 augustus 2008
Tegenstander: SHO C2
Oefenwedstrijd

Na een gelijkspel en een nederlaag eind vorig seizoen én een nederlaag bij Oranje Wit afgelopen woensdag, is de nieuwe C1 eindelijk toe aan de eerste overwinning.

Onder leiding van scheidsrechter Roman Zaman begonnen we de wedstrijd tegen SHO om 10.30 uur. De eerste helft was een gelijk opgaande strijd tussen twee ploegen die op zoek waren naar een overwinning om het moraal op te krikken.

Met vlagen werd er redelijk goed tot goed gevoetbald en konden we tevreden zijn met een 0-0 ruststand. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en probeerden te laten zien wat ze nou echt kunnen.

In de tweede helft namen we de overhand en creëerden we veel, heel veel, kansen. Echter stond het vizier (nog) niet altijd op scherp en misten we vele mogelijkheden. Totdat Jurriën doorbrak en Roland in stelling bracht om de 1-0 te maken. De tweede helft werd vervolgens met klasse volbracht, ook al werd er soms té aanvallend gedacht.

Jammer genoeg waren er een aantal blessures, want ik had graag nog wat extra mogelijkheden uitgeprobeerd. Aanstaande woensdag zullen we thuis tegen VVOR oefenen voordat volgende week zaterdag de eerste bekerwedstrijd op het programma staat. Met deze inzet, strijd én het voetbal dat vandaag werd vertoond krijg ik steeds meer en meer vertrouwen in het nieuwe seizoen! Klasse mannen! Op naar de volgende wedstrijd….