Onderuit tegen sterkere tegenstander

Na de diverse overwinningen weet de C1, vlak voor de belangrijke ontmoeting met CKC, weer wat verliezen is. De vriendschappelijke wedstrijd bij Hekelingen werd met 3-1 verloren.

Nadat we zowel Spijkenisse als Hekelingen hadden verkend kwamen we om 19.15 uur aan op het terrein van de vv Hekelingen (gelukkig weten we nu de route, voor als het paastoernooi gespeeld gaat worden). Na een korte warming-up begonnen we moeizaam aan de wedstrijd. De thuisploeg zette meteen druk en maakte al na drie minuten de 1-0. Ook in de rest van de eerste helft hadden we het moeilijk met de slimme ploeg die vooral fysiek een stuk sterker was. Diverse kansen kregen onze gastheren, maar de bal ging er niet in, vooral omdat er met heel veel inzet werd gestreden.

De inzet werd beloond nadat Mo de bal wegwerkte en zo ongemerkt een assist gaf op Simon, die van ver, over de uitgekomen keeper de 1-1 maakte. Hiermee bereikte we de rust en eigenlijk was dat een goede prestatie. In de rust werden diverse scenario’s besproken. Het hoe, wat en waarom in bepaalde situaties.

In de tweede helft begon Hekelingen C1 waar het in de eerste helft was gebleven, met aanvallen, de stormloop op het doel van Elmar werd steeds heviger. Nadat eerst de lat nog werd geraakt werd het al snel 2-1. We waren zeker niet kansloos in counters, maar of we stonden net buitenspel of we waren net niet gelukkig in de afwerking. Mede hierdoor kregen de gastheren vleugels en maakten ze ook de 3-1 nog. In de laatste minuut kreeg Mo nog een kans, maar de keeper bracht redding.

Een nederlaag waarvan we zeker kunnen leren! Verliezen hoort er helaas soms ook bij…

Opstelling eerste helft: Van de Ree; Van Leersum, Van Kan, Pors, Mokhtari; Shermarkia (Vos ’10 / Minke ’30), Vredebregt, Van Deelen; Suurbach, Koeleman en Van Beelen.

Opstelling tweede helft: Van de Ree; Mokhtari, Van Kan, Van Leersum, Pors; Suurbach, Vredebregt, Van Deelen, Van Beelen (Shermarkia ’50 / Vos ’61); Koeleman en Minke.