B2 weer terug bij af

Er was hoop, er was vertrouwen, er was heel veel zin in de eerste competitie wedstrijd, maar op sportpark Oosterflank bleef er niets van dit alles over.

Op zaterdag 3 oktober begon voor de B2 dan eindelijk de competitie. Er werd met veel vertrouwen toegewerkt naar het treffen met Alexandria’66 B3. Er werd om 15.15 uur afgetrapt op een vreselijk slecht (gras) veld, met een scheidsrechter die in een modeshow een beter figuur had geslagen, met de wind vol tegen, al drie afmeldingen (waaronder iemand die inkopen moest doen voor het schoolkamp??) vooraf en Jurriën die tijdens de warming-up afhaakte vanwege een knieblessure. Ondanks dat de omstandigheden er niet naar waren om een leuke en goede pot voetbal neer te zetten, speelden we niet als team en de thuisploeg liet ons letterlijk alle hoeken van het veld zien. De massaal toegestroomde ouders schare (we hadden deze week 8 auto’s!!) zagen niet het B2 van vorige week terug op het veld. Er was veel onderlinge onenigheid en dat motiveerde ook niet echt. Halverwege de eerste helft viel Harold uit met een irritatie aan zijn spier na een misstap (hij moet een paar dagen rust houden) en in de rust bleek ook Vincent niet meer verder te kunnen. Gelukkig was Mo (uit C1) meegenomen zodat we de wedstrijd met elf man konden uit spelen.

Tijdens de tweede helft (met de wind mee) ging het soms wat beter, maar als de keeper van de tegenstander in de hele wedstrijd slechts vier ballen heeft gehad dan heb je iets niet helemaal goed gedaan. Jeffrey zorgde voor de eretreffer bij een 6-0 achterstand. Deze letterlijke hoofdpijn wedstrijd is verder geen verslag waard.

Volgende week (na twee trainingen) een herkansing op eigen veld tegen Hillegersberg B1. Aan de Hazelaarweg wordt er om 9.30 uur afgetrapt.

Opstelling eerste helft: Van de Ree; Van Oers, Boers, Van de Hoeven, Van der Lee (Van Stiphout ’24 / Mokhtari ‘40); Vos, Vredebregt, Polak; Suurbach, Geronimo en Saygili.

Opstelling tweede helft: Van de Ree; Mokhtari, Boers, Van de Hoeven, Van Oers; Vos, Vredebregt, Polak; Suurbach, Geronimo en Saygili.