Schiebroek 4 verliest onnodig bij Berkel

Na een eerste overwinning vorige week thuis tegen XerxesDZB, speelde Schiebroek vandaag tegen Berkel 4. De omstandigheden waren verre van ideaal, maar rond 15.00u werd er toch afgetrapt.

De thuisploeg begon heel sterk aan de wedstrijd. Schiebroek had veel moeite om te voorkomen dat Berkel kansen kon krijgen. En kon in het eerste kwartier nauwelijks wat afdwingen. Berkel kreeg na een minuut of 20 een strafschop, Ashwin Meijer kon deze strafschop keren en dus bleef het 0-0. Schiebroek kwam, na enkele omzettingen, meer in het spel en kreeg wat kleine kansen via Matty Häupler en Mark van Leeuwen. Uit een van die kansen kwam een corner, Mark van Leeuwen trapte die corner perfect op het hoofd van Jörgen Teijn en dat leverde de 0-1 op. Helaas kon Schiebroek niet lang genieten van deze stand, uit de aftrap werd  het meteen 1-1 en begon alles weer van vooraf aan. Op aangeven van Matty Häupler, had Jörgen Teijn 1-2 moeten scoren maar schoot zwak in. Daardoor ging er gerust worden met 1-1.

Na de thee was het begin ontstellend zwak van Schiebroek, Berkel maakte hier gretig gebruik van. Uit een corner werd het 2-1 en een minuut of  3 later zelfs 3-1 na een communicatiefout achterin. Schiebroek bleef echter hopen op een goede afloop en ging vol passie op de aanval. Dit resulteerde in kansen voor Willem Brouwer en Matty Häupler. Het geluk was echter nog ver te zoeken, 10 minuten voor tijd kwam de 3-2 toch op het scorebord. Dave Bierhuizen gaf een lange bal naar voren, waar Jörgen Teijn kon verlengen en Willem Brouwer de bal tegen het net werkte. In de laatste 10 minuten ontstond een stormloop op het doel van Berkel, maar helaas was het niet genoeg. Het werd zelfs nog 4-2 uit een counter en slippertje in de 93ste minuut.

Helaas is Schiebroek 4 hiermee voor het eerst verslagen dit seizoen en wacht volgende week HOV/DJSCR.

Opstelling: A. Meijer, R. Meijer, Van Kan, Van de Ree, Heikens: M. Häupler, Van Leeuwen, Koster, Timmer; Teijn en Cabaret. Invallers: T. Häupler, Bierhuizen, Maissan, Brouwer en De Pina. Afwezig: Tanaskovic