Schiebroek 4 doet zichzelf de das om, nederlaag als gevolg

Met het onnodige verlies van vorige week tegen Berkel in het achterhoofd, was het vandaag toch tijd voor (eer) herstel. Iedereen was het erover eens, het moest gebeuren op het veld van HOVDJSCR.

Op een wat zwaar veld begon de wedstrijd om 14.30 uur. Schiebroek was de bovenliggende partij en zocht waar het kon de aanval. Echter was de thuisploeg niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven. Kansen waren er niet echt voor de thuisploeg, Schiebroek was veel gevaarlijker. Matty Häupler en Jörgen Teijn hadden het vizier niet op scherp in het begin en het bleef 0-0. Toch bleef Schiebroek aanvallen. Tim Häupler had een goede actie op links waaruit een goed voorzet kwam en broertje Matty de 0-1 binnenkopte. Schiebroek liet het hier niet bij en wilde meer en kreeg dat aanvankelijk ook. Jörgen Teijn kopte de 0-2 binnen, maar de scheidsrechter besloot tot buitenspel, wat het absoluut niet was. Nog voor de rust had het toch 0-2 moeten worden, maar helaas gebeurde dat niet.

In de tweede helft ontstond er een heel ander beeld, een heel andere scheidsrechter ook, althans zo leek het. Schiebroek kwam goed uit de kleedkamer, kansen voor Mark van Leeuwen, Matty Häupler en Miki Tanaskovic waren echter niet aan de bezoekers besteed. Uit een schitterende vrije trap werd het aan de andere kant 1-1 en stond de wedstrijd op z'n kop. De thuisploeg ging harder spelen, gemener ook, maar werd continue de hand boven het hoofd gehouden. Er werd maar liefst vijf keer afgefloten voor buitenspel, terwijl dat niet zo was. Het beroofde Mark van Leeuwen van zijn doelpunt. Aan de andere kant scoorde HOVDJSCR wél een duidelijke buitenspel goal, die natuurlijk wel werd goedgekeurd. Schiebroek ging hierna alles of niets spelen en dat resulteerde in een spannende slotfase, waarin nog een penalty de Schiebroekenaren werd onthouden. De laatste kansen gingen niet tegen de touwen en er dus met 2-1 werd verloren.

Opstelling: Ashwin Meijer; Rohan Meijer, Willem Brouwer, Rutger van de Ree, Cas Heikens; Matty Häupler, Maarten Maissan, Miki Tanaskovic, Thomas van Kan; Mark van Leeuwen en Jörgen Teijn. Invallers: Tim Häupler en Milan Koster.