A1 kansloos tegen twaalfde tegenstander

Na een week vol strubbelingen en de nederlaag van vorige week nog vers in het geheugen, stond vandaag de lastige uitwedstrijd bij Besiktas op het programma.

Altijd hebben we moeite gehad met dit soort tegenstanders, maar vandaag was er geen beginnen aan. De in de eerste helft al warrig fluitende leidsman maakte er in de tweede helft helemaal een potje van. Hij was letterlijk de twaalfde man voor de thuisploeg. Strooide met gele kaarten die nergens op sloegen en waar hij wel de kaart moest geven (misschien wel rood) was er niets.

Voetballend waren we de eerste helft beter, maar daar kregen we de tweede helft geen kans meer toe. Quincy en Simon maakten de doelpunten in de eerste helft en zorgden voor een 0-2 voorsprong. Na de uiteindelijke 3-2 nederlaag moet A1 de wonden likken en zo positief mogelijk weer doorgaan.

Hulde voor beheersing en niet meegaan in de idioterie van de tegenstander! Tot slot lijken we in een hele vreemde poule terecht te zijn gekomen. Vorige week werd Hillegersberg – Overmaas gestaakt (bij 2-2) en werden beide teams door de KNVB stil gezet lopende het onderzoek. Deze week was het de beurt aan CKC – Barendrecht (ook bij 2-2) om hun wedstrijd niet tot een goed einde te brengen. We wachten het even af, maar het kan dus heel goed zijn dat we volgende week niet tegen Overmaas in actie zullen komen, sterker er zal dan vermoedelijk maar 1 wedstrijd gespeeld kunnen worden en dat is die tussen VOC en XerxesDZB.