Slechte dag!

Neptunus-Schiebroek A1 kan de titelaspiraties voorlopig in de koelkast zetten. Het verschil met koploper CKC is al bijna onoverbrugbaar na de terechte nederlaag bij VVK.

Het vertrek van een aantal spelers, blessures, schorsingen en meer…het is dit seizoen écht een "never ending story!” Tot aan de uitwedstrijd bij VVK leek het toch telkens goed te gaan en was de hoop en het vertrouwen op een bovenverwachting zijnde eindklassering nog steeds aanwezig en de laatste weken zelfs aan het groeien, maar vandaag op Sportpark Kethel lukte er niets! Na Ricardo, die al een paar weken geblesseerd moet toekijken, moesten ook aanvoerder Simon en keeper Mitchell R (had overigens sowieso niet gekeept vanwege zijn plaats in het eerste elftal) zich vandaag geblesseerd afmelden. Ook elftalleider Peter moest vandaag achter de hekken plaatsnemen. Dit vanwege een schorsing van twee duels.

We begonnen niet eens heel slecht aan het uitduel bij VVK in een noodgedwongen aangepaste opstelling. Het vertrouwen was echter toch weer zeer groot en we kwamen na bijna twintig minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Rakheem. Daarna ging het snel bergafwaarts. Vlak voor rust maakte VVK de gelijkmaker, omdat we ze te ver op onze helft lieten voetballen. We maken ons nog steeds te druk om van alles en nog wat, behalve over onze eigen positie in het veld.

In de tweede helft was er weinig goeds te melden. Toch duurde het tot één minuut voor tijd dat VVK de 2-1 maakte. De 3-1 in blessuretijd was slechts voor de statistieken. We hebben ons zelf uit de wedstrijd (én competitie) gespeeld. Alleen laatste man Jurriën verdiende een voldoende voor zijn optreden vandaag. De rest presteerde ver onder de maat.

"Slechts een Houdini-act kan ons dit seizoen nog redden”.

Opstelling: Van de Ree; Van Oers, Minke, Mokhtari (Boers ’88), Polak; Koster, Boers (Rahman ’45), Shermarkia, Vos, Vredebregt; Suurbach. Niet gespeeld: Meijer (nogmaals excuus!)

Ps. Ondanks de nederlaag (en het niet toegekende punt bij Hillegersberg meegerekend) behielden we de tweede plaats op doelsaldo. Barendrecht won bij VOC met slechts 2-3 en XerxesDZB verspeelde thuis twee dure punten tegen Hillegersberg, 2-2.