A1 laat zich afbluffen op eigen veld

De A1 van Neptunus-Schiebroek was op een mistige zaterdag ochtend geen schim van de ploeg die vorige week won van JHR.

Na een geweldige zege bij JHR dacht Neptunus-Schiebroek A1 blijkbaar wel even van DRL te winnen. Ondanks dat De Rotterdamse Leeuw ruim 30 minuten te laat was én ook nog eens zonder spelerspassen (die in de rust werden gecontroleerd) werd het duel gespeeld. De gehele wedstrijd was de thuisploeg de mindere vandaag. Oké, gezegd mag worden dat twee doelpunten die de bezoekers maakten (0-2 en 0-3) ze nooit van hun leven meer zullen maken, maar feit blijft wel dat ze dat vandaag wel deden, eindstand 0-4!

A1 creëerde zelf eigenlijk niets vanochtend aan de Hazelaarweg en staat weer met beide benen op de grond. Neptunus-Schiebroek had bij een gunstig resultaat vandaag bovenaan de ranglijst kunnen staan omdat koploper Zuidland op eigen veld verloor van JHR (2-3), dat nu de nieuwe lijstaanvoerder is.

Volgende week staat er een wedstrijd gepland in de tweede bekerronde. VOC A3 is dan om 10.30 uur op eigen veld de tegenstander. Aangezien VOC A2 eerder dit seizoen al met 6-0 naar huis werd gestuurd mag het duel volgende week geen problemen opleveren. Als echter de inspiratie van vandaag aan de orde is zal ook dat duel een lastige zijn…

Opstelling: Van de Ree; Pors, Vos, Vredebregt, Meijer (Rahman ’74); Van Oers, Suurbach, Koeleman, Rahman (Van Staten ’29); Minke en Shermarkia (Meijer ’86).