Bierfest I & II

A1 heeft in het seizoen 2014-2015 tot tweemaal toe een onvergetelijk Bierfest georganiseerd. 

De junioren van Neptunus-Schiebroek A1 hebben, na een eerdere eerste editie op 12 december, ook Bierfest II tot een goed einde gebracht. Zonder een onvertogen woord hebben de 17 en 18 jarigen afgelopen vrijdag (24 april) een tweede Bierfest georganiseerd, met ruim 200 bezoekers, dat ons clubhuis opnieuw deed trillen op z'n grondvesten als ooit te voren. Nooit eerder vertoond en bijzonder om er deel vanuit te maken! Klasse mannen!


Achterste rij vlnr: Amar Mahmood, Daan van Rooijen, Bas Ponser, Wouter Jansen, Jesse Swagemakers, Friso van der Werf, Fabian Visser en Bas de Jong.
Voorste rij vlnr: Lennart Harreman, Jeroen Pröpper, Lasse Rogie, Mert Öztürk en Ties Verhagen.
Een sfeerimpressie van Bierfest I op 12 december 2014. De hulptroepen kwamen uit bekende hoek: (vlnr) Mitchell Romijn, Lucas van Kan, Milan Koster, Jurriën Minke en Simon Koeleman. Niet op de foto: Thomas van Kan en Jeffrey Banis.Bierfest II was op 24 april wederom een groot succes! Op de foto bij de bierwall: (boven vlnr) Bas de Jong en Bas Posner (vooraan vlnr) Vincent Veldhuizen, Wouter Jansen, Jesse Swagemakers, Mert Öztürk en Ties Verhagen.