Neptunus-Schiebroek 6 naar tweede bekerronde

Eenvoudige overwinning bij VVOR.

Het was vooraf rekenen geblazen. Een punt zou genoeg zijn. En bovendien had VVOR de eerste wedstrijd op eigen veld al met 6-0 verloren van Spirit. Voor onderschatting moest het team waken. Met een volle reserve bank, de geblesseerde Milan Koster als 'coach' en de debutanten Jeroen van Dorp, Furkan Basbug en Jaydon Welles startte men vol goede moed aan de tweede en tevens laatste bekerpoule wedstrijd. 

Milan had zijn handen vol aan de vooraf bepaalde wissels, een schot van Matthijs van der Wagt haalde de lat en een schot/mislukte assist van laatste man Sjoerd Kolner, die afgelopen week bijna van zijn fiets werd gereden zo vertelde Jaap Buitelaar omdat hij zat te appen. De doelpunten kwamen van Vincent Veldhuizen, die na zijn debuut in het tweede elftal ook bij het zesde de smaak aardig te pakken heeft, en debutant Jaydon Welles. Hij maakte een hattrick. De één nog mooier dan de ander. Men probeert de debutant angstvallig weg te houden bij, nu al, wanhopige selectietrainers. De assists werden vandaag gegeven door Amar Mahmood, die vervolgens een halve dag naar zijn telefoon zocht, maar die bleek echter gewoon in de auto van Matthijs te liggen en Bas de Jong. Na vorige week twee doelpunten nu ook op de assistenlijst 

Het zesde elftal plaatste zich met een 1-4 zege eenvoudig voor de tweede bekerronde. Er is enthousiasme, er is alleraardigst voetbal en er is gezelligheid (de derde helft was weer aan de Hazelaarweg). Wat wil je nog meer? Prijzen willen de mannen. De beker of de competitie. Dat maakt niet uit. De eerste stappen zijn gezet. Volgende week start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Nootdorp 4. Aanvang 14:30 uur.