Seizoen 2019-2020 - Neptunus-Schiebroek JO17-3

 
Afbeelding invoegen
 
Het team:

vlnr: Dalton Manquira, Victor Vlessing, Lars Valk, Andrej Zaklanovic,
Ouail Chokri, Achmed el Ghani, Lin Majoor, Camiel Vrede, Sil Lamens (in de hoek),
Mink van Schaik, Willem Weers (voorover gebogen),
Daniël Steen en Sander van der Sluis.

Niet op de foto: Finne Seijner
 

Uitslagen, standen & verslagen
 

Het vriendenteam JO17-3 begon voor de zomer van 2019 enthousiast met een nieuw team. Initiatief nemen Lin en regelaar (en tevens captain) Mink zorgden tot veel plezier van coach Wilko dat er altijd weer voldoende spelers waren en anders werd dat gezamenlijk opgelost. Invallers waren regelmatig nodig. In de winterstop ging het team op teamuitje naar DOK99 voor een paar potjes bowling en gezamenlijk wat te eten. Het seizoen eindigde in mineur toen in maart 2020 de competitie én trainingen werden stilgelegd door de uitbraak van COVID19. 
 
Met veel goede moed begonnen we na een tijdje weer voorzichtig met trainen en werd het seizoen nog afgesloten met een gelijkspel tegen het nieuwe JO17-1. Er waren intenties om door te gaan in het seizoen 2020-2021, maar het bleek uiteindelijk niet haalbaar. Nog voor duidelijk was dat de competitie opnieuw zou worden stilgelegd werd het team, nu ingeschreven als JO19-2 teruggetrokken. 

Dalton, Victor, Andrej, Ouail, Achmed (al eerder), Camiel, Sil en Daniël stopten met voetballen. Mink ging als eerste naar JO17-1. Finne volgde later, maar trainde al mee. Willem en Lars gingen van JO18-2 naar JO16-1 en voegden zich na de winterstop uiteindelijk ook bij JO17-1. Sander ging terug naar Zestienhoven.