In Memoriam


 Afbeelding invoegen   RENÉ HASPERS
18 september 1967 - 25 oktober 2021
 
Aanvulling volgt...
Afbeelding invoegen
 
HUMPHREY BREINBURG
30 maart 1937 - 30 juli 2016
 
 
Een ereplaats op deze website is er zeker voor Humphrey Breinburg. Zoals Leo Janssen zei: 'één van de liefste mens van de vereniging'. En dat was hij! Humphrey was ook degene die mij aanstak met het clubvirus. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat de kans zeer klein was geweest dat ik na het eerste jaar was doorgegaan bij de club als Humphrey er niet geweest was.

Een aantal jaar achtereen had Humphrey Internationale toernooien georganiseerd bij Schiebroek'94. Vanwege zijn respectabele leeftijd vroeg hij in 2003 aan mij of ik de organisatie van het toernooi in Belgiƫ samen met hem wilde doen. Dat toernooi redde mijn seizoen en dus mijn toekomst bij de club! Ook in de jaren daarna is Humphrey voor mij nog regelmatig belangrijk geweest als adviseur (in mijn periode als jeugdvoorzitter) en steunpilaar.

Een echte club- én familie man zal heel erg gemist worden.
 
Humphrey bedankt!
 
 
     
  WICO MOEZELAAR 
22 november 1958 - 17 februari 2013


Heel lang hebben we Wico Moezelaar niet gekend, maar de twee dagen in Rolde heeft hij als trainer (en later jeugdvoorzitter) van VC Trynwalden een bijna onuitwisbare indruk achter gelaten. Tijdens het toernooi in Rolde werd onze grensrechter Peter Vredebregt ziek en offerde hij zich, als wildvreemde, op als onze grensrechter. 

We hadden toen nooit kunnen bedenken dat je er nog geen 3 jaar later niet meer zou zijn. In de aanloop naar het vijfde jaar wilde ik contact zoeken om een wedstrijd te organiseren (met het tourteam), maar dat kon dus niet meer.


Zoals je verzocht: We denken zo nog eens aan je!