Specials

Alle verhalen die niet specifiek op een bepaalde plaats geplaatst kunnen worden op deze site, staan vermeld op deze pagina 'Specials'.

Interim-trainer (-A-1 & -C-2)
Tussen alle teams door was ik twee maal als interim trainer betrokken bij een groep. In 2007 had ik voor een maand de C2 onder mijn hoede. Die groep kwam uiteindelijk 1 punt te kort om kampioen te worden. Echter werd de uitwedstrijd bij, de latere kampioen, AVS destijds wel glorieus gewonnen. Helaas zijn hier verder geen gegevens meer van bekend.
 
In het seizoen 2009-2010 was er het interim trainerschap bij A1. Lees meer daarover op de subpagina.

Rolde! Een herinnering voor altijd!
Juni 2010 stond in het teken van het toernooi in Rolde, waar met een combinatie team werd deelgenomen aan het B junioren toernooi. Geslapen werd er in tenten, een hoop plezier en vandaag de dag wordt er nog steeds nagepraat over dat unieke en bijzondere toernooi in Drenthe. Op de subpagina lees je het complete verslag.

Zaalvoetbal...alles weer samen!
Na het succesvolle seizoen 2010-2011 kozen de spelers van Zaterdag 4 om te gaan spelen voor de selectie van, nu Neptunus-Schiebroek, echter het eerste jaar nog gezamenlijk in het tweede. Indien mogelijk ben ik daarbij aanwezig om te vlaggen, hand-en spandiensten te verrichten en foto's te maken. Op 11 februari 2012 werd er dan ook een gezamenlijk zaaltoernooi georganiseerd tussen "het tweede" en A1. Dit toernooi vond plaats in het Topsportcentrum naast De Kuip. Via de subpagina hieronder kan je het toernooiverslag terug lezen.
 
Kennismaking met het leiderschap!
Aan het einde van het seizoen 2011-2012 kwam Zaterdag 2 dichtbij promotie naar de reserve 2e klasse. Vanaf de op 1 na laatste competitie wedstrijd was ik betrokken bij de laatste wedstrijden van het seizoen. Trainer Piet van Veen had mij gevraagd om de staf te completeren, eerst als grensrechter en later als elftalleider (toen er neutrale grensrechters kwamen). De nacompetitie verliep met veel strubbelingen, maar toch werd de finale gehaald! Helaas werd er daarin echter niet in gewonnen, tot teleurstelling van velen. Uiteraard werden er wél verslagen gemaakt. Hieronder (op de subpagina) zijn ze weer keurig terug te lezen. Ook zijn de wedstrijdresultaten van dat seizoen terug vinden.

10km Marathon loop, 20 clubvrienden: HARTstikke goed!
Op 20 april 2014 liepen 20 clubvrienden de 10km Marathon van Rotterdam voor Stichting Hartekind: Totale opbrengst: 4.000 euro! Het verhaal van idee en initiatief tot uitvoering en trots lees je op de subpagina.

Afbeelding invoegenSpecials - 2014 10km Marathon
Specials - 2012 Zaterdag 2


Specials - 2012 Zaaltoernooi
Specials - 2010 Rolde
Specials - 2009-2010 A1