Vanwege de winterse omstandigheden weken Zaterdag2 en A1 uit naar de zaal! Op zaterdag 11 februari 2012 werd er een onderling zaaltoernooi gespeeld in het Topsportcentrum naast "De Kuip".

Om iets over 12.00 uur werd er begonnen nadat iedereen zijn eigen team had samengesteld. De teams waren als volgt verdeeld:

Team Thomas: Thomas van Kan, Matty Häupler, Tim Häupler, Ashwin Meijer, Rohan Meijer en Jonas Timmer
Team Simon: Simon Koeleman, Stefan Boers, Lucas van Kan, Roland van Deelen en Jurriën Minke
Team Nenad: Nenad Tanaskovic, Miki Tanaskovic, Maarten Maissan, Milan Koster en Dave Bierhuizen
Team Quincy: Quincy Suurbach, Mitchell Romijn, Rakheem Shermarkia, Quinten van Oers, Jeffrey Vos en Jordy Polak

Onder toeziend oog van Mark van Leeuwen (geblesseerd), Theo Bierhuizen (trouwe supporter), Ulrich Polak (grensrechter A1), Piet van Veen (trainer Zaterdag2), Michel van Leeuwen (verzorger Zaterdag2) en Wilko Poulie (trainer A1) begon het toernooi met een wedstrijd tussen Team Thomas en Team Simon. Na een aftastend begin won Team Thomas met 3-1.

Team Quincy kwam in de wedstrijd tegen Team Nenad vervolgens goed weg en won met 4-3, wel verdiend! Team Quincy moest vervolgens direct weer aantreden, dit maal tegen Team Simon. Team Quincy pakte de koppositie door deze wedstrijd met 6-4 winnend af te sluiten.

Team Thomas dat hun eerste wedstrijd gewonnen had moest nu aantreden tegen Team Nenad. Team Nenad begon goed, maar verloor ook hun tweede duel. Eindstand was 4-2 waardoor Team Thomas op doelsaldo de koppositie overnam van Team Quincy.

Team Nenad en Team Simon stonden voorafgaand aan hun derde en laatste wedstrijd van dit toernooi nog met lege handen. Als snel was duidelijk dat Team Simon veel beter was, maar dat kwam ook omdat de chemie bij Team Nenad op was. De einduitslag was maar liefst 6-1!

Om iets over half 2 volgde de "finale" tussen Team Quincy en Team Thomas. Team Quincy speelde goed en nam een riante voorsprong halverwege de eerste 12 minuten (5-2). De tweede helft kwam Team Thomas terug in de wedstrijd, maar kreeg ook nog tegendoelpunten waardoor het in de laatste minuut ineens 7-6 stond. In een ultieme poging een gelijkspel te forceren wisselde Team Thomas de keeper voor een veldspeler. De bal werd van de lijn gehaald bij Team Quincy en in de tegenstoot werd de beslissende 8-6 gemaakt. Hierdoor won het goed spelende Team Quincy (A en B junioren) dit onderlinge toernooi!